(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
HOVĚZÍ V HŘÍBKOVÉ OMAČCE
Potřebné ingredience
platky hovězího masa,sůl,cibule,500ml zel.vývaru,mletý pepř,3 lžíce oleje 150ml smetanz, 500g hub čerstvých 1 lžíce hladke mouky.
Postup přípravy
maso osolíme a opepřime opečeme na oleji z obou stran a vyjmeme z pekačku,cibuli nakrajime a osažime ve výpeku dozlatova.Zalijeme polovinou vývaru a vložime maso dusime 50-60min.
Očištěne houby (nebo z mrazaku) vyndame a osmažme na panvi z trochou masla.Měkke maso vyjmeme vypečenou štavu vyrestujeme a zaprašime moukou za staleho míchaní osmahneme přilijeme zbytek vývaru a rozšlehame metlou osolíme a povařime 15min.Omačku přecedime vložime houby,maso a ještě 10min povařime.Podaveme s knedlíky
Očištěne houby (nebo z mrazaku) vyndame a osmažme na panvi z trochou masla.Měkke maso vyjmeme vypečenou štavu vyrestujeme a zaprašime moukou za staleho míchaní osmahneme přilijeme zbytek vývaru a rozšlehame metlou osolíme a povařime 15min.Omačku přecedime vložime houby,maso a ještě 10min povařime.Podaveme s knedlíky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé